Založba Tamaj - Otrok ustvarja - Tatjana Ban
Bukvarna Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja v spletni knjigarni “Bukvarni” www.tamaj.si

Splošni pogoji poslovanja spletne knjigarne/bukvarne www.tamaj.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Uporabnik spletne spletne knjigarne/bukvarne www.tamaj.si postane vsaka fizična ali pravna oseba, ki se registrira kot nov član. Uredništvo spletne knjigarne/bukvarne www.tamaj.si si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe ter se obvezuje, da bo o spremembah preko e-pošte predhodno na registriran naslov obvestilo vse uporabnike.

Spletno trženj, podjetje

Spletno trženje v spletni knjigarni/bukvarni www.tamaj.si izvaja ZALOŽBA TAMAJ, podjetje za založništvo in grafične storitve, d.o.o., Ulica Simona Jenka 12, 1230 DOMŽALE.  Družba je vpisna v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Matična številka: 3433439000. Osnovni kapital je 7.500,00 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV, id.št.: SI46762663. Poslovni račun: IBAN SI56 0267 7025 7559 804 (NLB d.d.). Direktor družbe je Tatjana Ban.

Naročilo in rok dobave

Naročilo zavezuje prodajalca in kupca. Kupec z naročilom dovoljuje, da Založba Tamaj d.o.o. vodi, vzdržuje in upravlja njegove osebne podatke in hkrati zagotavlja varstvo njegovih osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. V primerih, ko je ob nakupu pridobljena tudi nagrada, lahko družba zahteva davčno številko in kraj davčnega urada kupca (v skladu z Zakonom o dohodnini, ki zahteva vrednosti daril, če so le te vključene v ponudbo).
Rok dobave je 8 delovnih dni od datuma oddanega naročila. Založba Tamaj si pridržuje pravico, da lahko odstopi od izvedbe naročila v izrednih primerih, če naročenih knjig ni več na zalogi, če naročilo ni bilo pravilno izpolnjeno ali če je prišlo do očitne napake v poslovanju. V takšnih primerih je kupec pisno obveščen o odstopu od naročila.

Preklic naročila

Kupec lahko odstopi od naročila v 15 dneh po naročilu brez navedbe razlogov za odločitev, in sicer mora to storiti pisno, s priporočenim pismom na naslov: ZALOŽBA TAMAJ d.o.o., Ulica Simona Jenka 12, 1230 DOMŽALE. Naročeno blago mora kupec vrniti v 15 dneh od dne, ko je poslal sporočilo o odstopu od nakupa. Blago mora biti vrnjeno v originalni embalaži in nepoškodovano na isti naslov, kot je bila poslano pisno obvestilo o odstopu od nakupa.

Način plačila in dostava

Po povzetju

Poslano blago kupec plača po povzetju Pošti Slovenije, ki distribuira knjige. Poštnine je izstavljeno blago prosto. Naročila veljajo za področje Slovenije. Pošiljke v tujino se obračunavajo po ceniku Pošte Slovenije. Vedno plačate le toliko kolikor je na vašem dejanskem izračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail po opravljenem nakupu (to je potrdilo, da je bilo naročilo uspešno oddano).

Po predračunu

Poslano blago mora kupec plačati po priloženem računu z plačilnim nalogom (individualni kupci). Poštnine je izstavljeno blago prosto. Naročila veljajo za področje Slovenije. Pošiljke v tujino se obračunavajo po ceniku Pošte Slovenije. Vedno plačate le toliko kolikor je na vašem dejanskem izračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail po opravljenem nakupu (to je potrdilo, da je bilo naročilo uspešno oddano).

Cena

Vse cene so v EUR (€) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Naročilo je napisano v slovenskem jeziku. Prodajalec kupcu zagotavlja ceno, ki je pri vsakem izdelku posebej navedena na spletnih straneh na dan naročila. To velja tudi za vse ugodnosti in popuste, ki so navedeni na akcijskih straneh ali pri posameznem izdelku. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za prednaročniške cene.

Končne določbe

Vse spore stranki rešujeta sporazumno. Če sporazuma ni mogoče doseči, spore rešuje pristojno sodišče v Ljubljani.

Z oddajo naročila kupec potrjuje, da je seznanjen s celotno vsebino in besedilom ter splošnimi in plačilnimi pogoji. Pri težavah ob naročanju je mogoče uporabiti telefonsko številko 041 785 868 ali pa nam pošljite e-mail sporočilo na: zalozba.tamaj@gmail.com. Vsako naročilo v elektronski obliki je shranjeno in na ogled v natisnjeni obliki na sedežu podjetja.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah in napisanem besedilu.